Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Oct 17, 2015 9:43 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sat Oct 17, 2015 8:48 am
Posts: 3
Hello, i installed ETAdmin for my ETPro server, but how does it work? I cant seem to get it to work... Also I remember it had somekind of browser console for ETAdmin but I dont know how to get it. Can any1 help me with it?

Skype: myrkapoiss

Please add me :)

Top
   
PostPosted: Sun Oct 18, 2015 12:38 am 
Offline
GameServers Staff

Joined: Mon Sep 05, 2005 9:52 pm
Posts: 1083
Location: Los Angeles
We offer to install that for you. I believe we must add a executable into a directory which you don't have access to. Make sure you submit a support ticket with your request.

_________________
David Palmer
https://gameservers.com/

follow us on twitter - http://twitter.com/gameservers_com

Top
   
PostPosted: Tue Oct 20, 2015 2:26 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sat Oct 17, 2015 8:48 am
Posts: 3
Yeh, would be lovely if the support awnsers...

45 hrs ago I made a ticket, and its still unawnsered :/

Top
   
    Rent the best ET serves at low prices - click here!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!