Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 24, 2013 6:29 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Wed Dec 04, 2013 12:35 pm
Posts: 2
Hi,
I want to upload a map that I made. I just install NQ at the MOD site for the server.
What do I have to do to make sure my new map runs NQ mod?
Thank you renny

Top
   
PostPosted: Tue Dec 31, 2013 2:13 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Wed Dec 04, 2013 12:35 pm
Posts: 2
never mind

Top
   
PostPosted: Tue Jul 07, 2015 12:20 pm 
Offline
No Longer a Newb
User avatar

Joined: Thu Jun 25, 2015 7:52 pm
Posts: 88
Hi sadsack101, quick one here please. Did you ever find a solution here? I was wondering if you could post a quick one here if you have time.

Top
   
    Rent the best ET serves at low prices - click here!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!