Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Server facade?
PostPosted: Mon Jul 16, 2012 5:02 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat May 28, 2011 8:47 pm
Posts: 62
How do we get our servers listed on the 2.6b list as we are only 2.55 master listed?

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Tue Jul 17, 2012 12:17 am 
Offline
GameServers Staff
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 12:12 pm
Posts: 1470
Location: New Jersey
Put in a ticket and we can assist with this.

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Tue Jul 17, 2012 12:19 am 
Offline
Click my affiliate link

Joined: Thu Jul 24, 2008 8:16 pm
Posts: 446
Location: xfire:hellreturn
[gs] Dr. Worm wrote:
Put in a ticket and we can assist with this.


Thanks! I will open a ticket too!

_________________
My xfire: hellreturn for any server set up questions!

Image

Image

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Thu Jul 26, 2012 12:56 am 
Offline
No Longer a Newb
User avatar

Joined: Sun Jul 22, 2012 10:48 pm
Posts: 20
I guess this is the only way to contact the support team. Will do send a ticket as well.

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Tue Aug 21, 2012 7:13 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat May 28, 2011 8:47 pm
Posts: 62
Ticket No: IPZ-357XY

support ticket in 2 hours ago.

Thank you.

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Wed Aug 22, 2012 7:04 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat May 28, 2011 8:47 pm
Posts: 62
Quote:
Greetings,

I do apologise for the delay,

The function you're speaking of is an unsupported 3rd party addon.

Since you're running the ET 2.55+ binary, it tends to be indicated that it'll only appear on the 2.55 master list.

As far as the Server Facade goes, could you provide us with a link to it?

We'll then be able to let you know whether it can be used or not.

Thanks,

Alexander Zeid
"AZeid"
GameServers.com Support


What link? I thought gameservers could simply add our server to the 2.6b list. A server facade means you are listed on both 2.55 and 2.6b master lists.

If anyone could help, I sure would appreciate it.

Thank you.

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Wed Aug 22, 2012 12:25 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat May 28, 2011 8:47 pm
Posts: 62
http://equalone.freeunix.net/index.php?index=2

The above link was added to the support ticket. Hopefully you guys at gameservers would be willing to read this post and make a server facade for us.

Thanks again.

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Thu Aug 23, 2012 4:56 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat May 28, 2011 8:47 pm
Posts: 62
Ticket No: IPZ-357XY


Quote:
I am afraid that particular tool can not be installed on our servers. A similar function is inbuilt in the new ET 3.00 server version. We can add it instead.

Thank you,
Sergei Soerum
GameServers.com


So now that et 3.0 is installed how do we get on both lists, we are currently only on 2.60b we need this server listed on 2.55 as well. A server facade is incomplete without dual listings. If someone could please correct whatever it is that the server facade is not working as told it is, we would greatly appreciate it.

Thank you.

P.S. 3 days of waiting too.

Quote:
**Edited was fixed on aug. 24, 2012***

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Tue Sep 17, 2013 3:38 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Tue Sep 17, 2013 3:35 pm
Posts: 1
Was this ever resolved? Thanks.

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Wed Jul 02, 2014 7:36 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat May 28, 2011 8:47 pm
Posts: 62
It worked for a period of time then the nq 1.2.9 server lagged, then crashed its not listed on the 2.6b master list. I will make a trouble ticket accordingly. Thank you.

Ticket No: IBQ-369VM



Quote:
Hello,

The server is still broadcasting on both port 27960 and 27961. Please try stopping the server for an extended period (about 1 hour). Restart it and see if it shows back up.

Thank You,
Keith Wolenuk
GameServers.com


Thank you and that did resolve the issue. I closed the ticket and thank you for the fast response time. :mrgreen:

Top
   
 Post subject: Re: Server facade?
PostPosted: Tue Jul 07, 2015 12:20 pm 
Offline
No Longer a Newb
User avatar

Joined: Thu Jun 25, 2015 7:52 pm
Posts: 88
Hi revkingcurtiss, just curious if you were able to fix this yourself? Would be nice if you can share the steps as well.

Top
   
    Rent the best ET serves at low prices - click here!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!